Gå till innehåll

Vintern är här!

Vi verkar det som att vi har fått vinter på riktigt. Det har fallit någon decimeter fluffig snö och emellanåt har termometern visat 10-18 minusgrader. Fjärden har fått ett vitt lock, men ingen farbar is ännu. Lite mörka ränder syns här och där. Sparkföret på landsvägen är bra, lite kärvt när minusgraderna ökar.
Julgranen vid bygdegården är tänd och i många fönster lyser stjärnor och ljusstakar.
Bygdegårdsföreningen har haft ett par arrangemang under senhösten. Ronny Eriksson och gitarristen Leo Holmberg underhöll oss en onsdag kväll. Vid ett tillfälle bjöd föreningen på löjsoppa med sång och musik av Melker Fransson.
Båda tillställningarna var välbesökta och uppskattade. Föreningen återkommer med program under vintern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *