Gå till innehåll

Uppfräschad strövstig

Under året har bysamfälligheten haft ett projekt tillsammans med Skogsstyrelsen gällande upprustning av strövstigen ut till Skagsudden. I dagarna är arbetet slutfört och nya infoskyltar finns uppsatta. På de ställen stigen passerar blöta områden, har nya spångar lagts ut. Själva stigen är markerad med gul sprayfärg.
På Skagsudden står en större skylt med information om de olika "apparater" som finns där, förutom fyren.
Det har redan kommit positiv respons på de förändringar som gjorts. Byamännen hoppas att många kommer att ha möjlighet att nyttja stigen. Den börjar vid nedfarten mot Kalkviken, leder ut till udden och går efter kraftledningen tillbaka till utgångsplatsen.
Henrik Blom och makarna Sparrman har gjort jobbet till stor del ideellt arbete. Tack för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *