Gå till innehåll

Maj månad 2024

Äntligen känns det som att vi får lite kredit för den kalla och snöiga vinter vi haft.

Byastämman som vi hade i slutet av april tog beslut att välja en ny "Byaålderman". Han heter Sven-Åke Andersson och har varit medlem i byastyrelsen under många år. Själv sa jag, med ålderns rätt, ifrån mig uppdraget redan förra våren. Valberedningen har gjort ett gott arbete och en ny styrelse kunde väljas. Jag började i styrelsen redan när Gottfrid Pettersson var byaålderman och var sekreterare, när Torgny Wallsten var ordförande.

I mitten av 1990-talet lät jag mig övertalas att ta på mig ordförandesysslan, vilken jag har haft i trettio år. I dagsläget har jag verkat i samfällighetens styrelse i 42 år. En tid fylld av många beslut, skrivelser, yttranden av alla slag. En intressant del av mitt vuxna liv. Jag önskar min efterträdare Sven en lika innehållsrik tid framöver!

Stort tack för det förtroende jag fått av byborna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *