Gå till innehåll

Tankar efter dagen den 7/7

Byns bygdegårdsförening anordnade en sommareftermiddag idag, torsdag. Det var ett mycket uppskattat arrangemang med nästan 200 besökande.

Maten som serverades tog slut och gästerna fick till sist nöja sig med kaffe och dopp.

Underhållningen, som Ronny Eriksson och Leo Holmberg, bjöd på höll som vanligt hög klass. Leo visade sig vara en skicklig gitarrist och Ronnys underfundiga texter, både de skämtsamma och de allvarliga, var mycket bra!

Föreningens lotteri blev slutsålt och man kunde förrätta dragning. De flesta vinsterna gick till personer, som fanns på plats. Janne Sparrman fungerade väl som Notarius Publicus.

Gråmoln hotade från alla väderstreck, men regnet höll sig på avstånd. Vid sommartillställningarna utgår vi från att vädrets makter står oss bi, vilket också skedd idag. När allt var bortstädat - både ute och inne - och "arbetarna" njöt av varmkorv och kaffe, kom en ordentlig störtskur. Åter igen ett lyckat arrangemang!

Föreningens styrelse tackar alla dem som deltagit i förberedelserna av arrangemanget, de besökare som hittat till byn och förstås de ovan nämnda; Ronny E, Leo H och Janne S.

Styrelsen för Storöns Bygdegårdsförening

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *