Gå till innehåll

Sommar i Storön

Nu har sommaren kommit på riktigt och våra "sommarboende" har flyttat in i sina fritidshus. Byns bygdegårdsförening startar sina våffelkvällar tisdag den 28 juni klockan 18.00. Varje tisdag t.o.m. den 30 augusti kommer kaffe och våfflor att serveras mellan klockan 18 och 20.

Den 7:e juli arrangerar föreningen en SOMMAREFTERMIDDAG med mat och underhållning, start klockan 15.00. Ronny Eriksson och musikern Leo Holmberg står för underhållningen, som startar klockan 16.00. Annons kommer i Kalixbladet och affischer sätts upp på byns anslagstavlor.

Som jag tidigare nämnt har stigen ut mot Skagsudden, via vindskyddet Norr om Landan, röjts, spångats och uppmärkts med orange färg. Vid vindskyddet finns ved, som Lasse Englund kört ut. Rasta gärna där och kom ihåg att ta med eventuella sopor, när du lämnar platsen. Kul om du skriver en rad i loggboken, som ligger i trälådan!

Mårten Olofsson har snickrat bänkar som han har placerat ut på några ställen; i Rönnviken, vid grillplatsen intill vindkraftverken och vid "vägens ände" där du kan sitta ned med ditt medhavda fika och titta ut mot Storsvarten och Nyborgsskärgården.

Stort tack till Lasse och Mårten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *